Galatasaray ve Milli Takımın yıldız ismi Yunus Akgün’den Denizli’ye selam var. 22 yaşındaki oyuncu merhum anneannesi Fethiye Akbaş’ın memleketi olan Denizli’nin Buldan İlçesine selam yolladı.  Buldan’daki akrabalarına ve hemşehrilerine selam gönderen Yunus,  ilk fırsatta da Buldan’a geleceğinin sözünü verdi.

Denizlispor Kongre Kararı Aldı Denizlispor Kongre Kararı Aldı

Galatasaray ve Milli Takımın yıldız ismi Yunus Akgün, anneannesinin memleketi olan Denizli’nin Buldan İlçesine selam yolladı. Buldan’ın kendisinde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden yıldız oyuncu, “En kısa sürede Buldan’ı ziyaret etmek istiyorum” dedi.

 Yıldız oyuncu, “ Buldan’ın ben de ayrı bir yeri var ve çok güzel anılarım var. Rahmetli anneannemin memleketi olan Buldan’ı yakın bir zamanda ziyaret etmek istiyorum. Hem özlem gidermek hem de akrabalarım ve hemşerilerimle bir araya gelmek için ilk fırsatta Buldan’a geleceğim. Güzel Buldan’ımıza selamlarımı ve hürmetlerimi iletiyorum” dedi. Öte yandan yıldız futbolcunun babası Erol ve annesi Lütfiye Akgün çiftinin, birkaç ay önce Buldan’ı ziyaret ettikleri öğrenildi.