Türk Sporunun altyapısına hizmet eden ve güreş milli takımına bugüne kadar onlarca sporcu kazandıran Denizli Güreş Eğitim Merkezinde yeni sezona başlamanın heyecanı yaşanıyor. 2020-2021 sezonunda 17 öğrenci sporcunun eğitim göreceği merkezde, sporcular pandemi dolayısıyla verilen aranın ardından geçtiğimiz hafta yeniden buluştu.

İstiklal Caddesinde bulunan tesis bahçesinde sabah saatlerinde sporcular ve antrenörlere koronavirüs testi yapıldı. Pamukkale İlçe Sağlık Müdürlüğünden gelen sağlık görevlilerince yapılan testlerin ardından sporculara, pandemi dolayısıyla tesiste alınan tedbirler ve uygulanacak kurallar aktarıldı.

ANTRENMANLAR TEMASSIZ OLACAK

Güreş Eğitim Merkezinde kalan 2003-2006 arası doğumlu öğrenci sporcular, gündüz okullarına devam edecek, akşamları ise yeni sezon için form tutacak. Öğrencilerin okul servisinden, diyetisyen gözetiminde beslenmelerine, teorik derslerine ve konaklamalarına kadar tüm ayrıntılarla yakından ilgilenilen tesiste, akşam saatlerinde yapılacak antrenmanlar tedbirler çerçevesinde temassız kuvvet çalışması şeklinde olacak.