Spor Toto 1. Lig’de Denizlispor, deplasmanda 1-0 geriye düştüğü maçta Altay’ı 3-1’lik skorla geçti. tecrübeli teknik adam Yücel İldiz, takımın başında çıktığı ikinci maçtan da galibiyetle ayrıldı. Bu galibiyetle puanını 19’a çıkaran yeşil-siyahlılar 3. Sıraya yerleşti.

Maç sonunda karşılaşmayı değerlendiren İldiz, geçen hafta aldıkları galibiyetle yakaladıkları havayı devam ettirmek istediklerini, çıktıkları müsabakadan da 3 puanla ayrılarak bunu başardıklarını söyledi.

Karşılaşmaya iyi başlamalarına rağmen yememeleri gereken bir golü kalelerinde gördüklerini kaydeden İldiz, "Sonrasında toparladık ve golleri bulduk. Üçüncü golden sonra maç lehimize döndü. Altay'ı da mücadelesinden dolayı kutluyorum. Takım savunmasındaki zaaflarımızı düzelttikten sonra daha iyi bir Denizlispor izleteceğiz." ifadelerini kullandı.

ALTAY’DA İSTİFA SİNYALİ

Denizlispor'a 3-1 mağlup olan Altay'ın teknik direktörü Alper Avcı ise, "Başarısızlık varsa sorumluluğu üstüme alıyorum. Yönetimle konuşacağım, ne gerekiyorsa yapmaya hazırım." dedi.