2017-2018 sezonu Okul Spor faaliyetleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde sürüyor. Minikler ve Küçükler İl Birinciliği yarışmaları 13-15 Şubat tarihlerinde Teraspark’ta düzenlendi. Minikler genel 44, minikler kız 15, küçükler genel 27 ve küçükler kız kategorisinde 6 takımın yarıştığı turnuva, 450 sporcunun katılımıyla yapıldı. İsviçre sistemine göre 6 tur üzerinden oynanan turnuvada dereceye girenler sporcular, turnuva sonu gerçekleştirilen ödül töreni ile birlikte ödüllerini aldı.

HEYECAN DEVAM EDECEK

Denizli’de en çok lisanslı sporcu sayısına sahip olan satranç branşında yarışmalar hız kesmeden sürüyor. Minikler ve küçüklerden sonra bugün başlayan ve 18 Şubat Pazar gününe kadar kadınlar il birinciliği ve ardından, yıldızlar ve gençler hamlelerini yapacak. 20-22 Şubat 2018 tarihlerinde düzenlenecek turnuvalar için son kayıt tarihi 18 Şubat 2018 olarak belirlendi.

“SATRANCA OLAN İLGİDEN MEMNUNUZ”

Satranç Federasyonu temsilcisi Ayşegül Akdeniz, satranca olan ilgiden memnun olduklarını, yarışmalar için kapılarını açan Teraspark ailesi başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.