Honaz’a 32 milyon TL’lik yatırım
Honaz’a 32 milyon TL’lik yatırım
İçeriği Görüntüle

AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinin önceki dönem yönetim kurulu üyeleriyle istişare toplantısında bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu toplantıda, partinin bugüne kadar elde ettiği başarılarda emeği geçen isimlerle görüş alışverişinde bulunuldu. Yoğun programını sürdüren Başkan Subaşıoğlu, önceki dönem il yönetim kurulu üyeleriyle yapılan toplantının ardından, Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde geçmiş dönemlerde görev alan teşkilat mensuplarıyla buluştu. Toplantıda, teşkilatların Denizli siyasetindeki yeri ve önemi ele alındı.

Subaşıoğlu “Ak Parti Bir Dava Hareketidir, Bizde ‘Eski’ Yoktur” (4)

“Ak Parti Büyük Bir Ailedir”

AK Parti’nin bir dava hareketi olduğunu vurgulayan Subaşıoğlu, ahde vefanın partinin temel değerlerinden biri olduğuna dikkat çekti. Subaşıoğlu, geçmişte görev almış teşkilat mensuplarının bilgi ve tecrübelerinin her zaman yol gösterici olduğunu ifade etti.

Subaşıoğlu “Ak Parti Bir Dava Hareketidir, Bizde ‘Eski’ Yoktur” (1)

“Kader Birliği Yaptığımız Dostlarımızla Bir Aradayız”

Pamukkale ve Merkezefendi teşkilatlarının Denizli siyaseti açısından stratejik önemine değinen Subaşıoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Kader birliği yaptığımız dostlarımızla, kardeşlerimizle, büyüklerimizle bir aradayız. Bugün burada sadece mesai arkadaşlarımızla değil, bu davaya gönül vermiş yol arkadaşlarımızla buluştuk. Pamukkale ve Merkezefendi teşkilatlarımızda geçmiş dönemlerde görev alan her bir arkadaşımızın bu davada büyük emeği ve alın teri vardır.”

Subaşıoğlu “Ak Parti Bir Dava Hareketidir, Bizde ‘Eski’ Yoktur” (3)

“Tecrübelerden Faydalanmaya Devam Edeceğiz”

Siyaset anlayışlarında ‘eski’ kavramının olmadığını vurgulayan Subaşıoğlu, “Bizim siyaset anlayışımızda asla ‘eski’ yoktur. Bu davaya gönül vermiş herkesin tecrübesinden faydalanmaya devam edeceğiz” dedi.

Subaşıoğlu “Ak Parti Bir Dava Hareketidir, Bizde ‘Eski’ Yoktur” (2)