Tavas İlçesi Pınarlar Mahallesi’nde doğan, büyüyen Nihat Zeybekci öğrencilerin akademik gelişimlerini desteklemek amacıyla bilişim sınıfı oluşturarak öğrencilerin internete erişimini sağladı. Pandemi nedeniyle sosyal mesafe ve temizlik kuralları gözetilerek oluşturulan sınıftan yararlanmaya başlayan öğrenciler bir yandan eğitimlerini sürdürüyor diğer yandan ihtiyaç duydukları araştırmaları yapmış oluyorlar.

Bilişim sınıfını ziyaret eden ve öğrenciler ile bir araya gelen Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık “Pandemi nedeniyle öğrencilerimiz bir süre okullarından uzak kaldılar. Eğitimlerini online olarak sürdürüyorlar. Sayın Bakanımızın babası Merhum Şükrü Zeybekci adına kurmuş olduğu bilişim sınıfı ile öğrencilerimiz eğitimlerine sorunsuz bir şekilde devam edecekler. Bunun yanı sıra okulumuza kazandırılan bilişim sınıfı ile uzun yıllar eğitim görecek öğrencilerimizin de hizmetinde olacak.

Burdan bir kez daha Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ nin babası Merhum Şükrü Zeybekci amcamızı rahmetle anıyor, Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’ye teşekkür ediyorum” dedi.