Elektrik teknisyeni S.K. (35) gazetecilere yaptığı açıklamada, bir süre arkadaşlık yaptığı ve kendisinden korktuğu için 5 ay önce evlendiği S.K.'dan sürekli şiddet gördüğünü, bu nedenle boşanmak istediğini belirtti.

Eşinin kendisini ve ailesini bu nedenle ölümle tehdit ettiğini ileri süren S.K, 4 ayrı koruma kararı alındığını buna rağmen ailecek kendilerini güvende hissetmediklerini ifade etti.

Evlendiğinden bu yana eşinden şiddet gördüğünü iddia eden S.K, "En son dövdüğünde polisi arayıp yardım istedim. Polis eşliğinde evden çıkıp, kadın sığınma evine yerleştirildim. Beni ve yakınlarımı öldüreceğini söylemiş, ses kayıtları var. Koruma kararlarına rağmen, tehditlerine devam ediyor. İlla benim ya da ailemden birinin ölmesi mi gerekiyor? Ben şu anda saklanarak hayatımı devam ettirmeye çalışıyorum. Ölüm korkusu yaşıyorum ve özgürlüğüm elimden alındı. İki aydır saklanıyorum, sokağa çıkmaya korkuyorum. Ben kadın cinayetlerinde yer almak istemiyorum, yetkililer ben öldürülmeden önce bir şey yapsınlar artık” dedi. (AA)