17 bin 500 kişiye ulaşan Denizlili Kadınlar Grubu üyeleri, düzenledikleri matinede bir araya geldiler. Beyaz Kurdele Parti Evi’nde buluşan grup üyeleri, hem doyasıya eğlendi, hem de bu birlikteliği nasıl daha faydalı hale getirecekleri üzerine görüş alışverişinde bulundu. Matinede ayrıca grup üyelerine çeşitli hediyeler de dağıtıldı.

Denizlili Kadınlar Grubu Kurucusu Duygu Karaçay, kendisi de bir iş kadını ve çeşitli sivil toplum örgütlerinde faaliyetleri var. Denizli Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi olan Duygu Karaçay, Türktrust E-İmza şirketinin Denizli Bayiliğini yapıyor.

Yaşam koşullarının kadının üzerindeki yükü giderek artırdığını belirten Karaçay, grubu bu yükleri bir nebze olsun hafifletebilmek ve kadınlar arasında bir dayanışma ortamı oluşturmak için kurduğunu söyledi.

Karaçay, “Grubuz kapalı olduğu için kadınlar hayatın getirdiği tüm sorunlarını paylaşabiliyor. Bir anlamda birbirimizin dert ortağı oluyoruz. Arkadaşlarım Rukiye Çetintaş, Emine İlgeç, Hilal Göçer Tamer ve Ayşegül Kesikbaş da bana grubun yönetiminde admin olarak yardımcı oluyorlar. Üyelerimize aile bütçelerine katkı sağlama imkanı da sunuyoruz. Salı ve Çarşamba grubumuzun reklam günleridir. Salı günü el emeği göz nuru postu altında üyelerimiz, yaptıkları el emeği ürünleri satışa sunuyorlar. Çarşamba günü bit pazarı postu altında evde fazlalık olan kullanmadıkları eşyaları satışa sunarak paraya dönüştürebiliyorlar. Cuma günü ise yardımlaşma postu altında fazla ya da vermek istedikleri eşyaları hiç bir para talep etmeden ihtiyaç sahiplerine yine gurubumuzda yaptıkları paylaşımlarla ulaştırıyorlar. Sosyal mecrada birlikteliğimizi toplumsal ortama da taşıyoruz. Nurten Perizan hanımefendinin sahibi olduğu Beyaz Kurdele Parti Evi’nde matine düzenledik. Bizim için güzel bir başlangıç odu. Bundan böyle etkinliklerimizi kapsamını daha da genişleterek sürdüreceğiz. Katılımcılara çok teşekkür ediyorum” dedi.