Jeoloji Mühendisi Metehan Keleş ile Gülsüm Ünal gerçekleştirilen düğünle Kastamonu’da dünya evine girdi. Meslek jeoloji mühendisliği olunca damadın babasının hediyesi de, oğlunun mesleğine uygun oldu. Törende baba Cebrail Keleş, oğlu ve gelinine öyle bir hediye verdi ki, görenleri de genç çifti de şaşırtmayı başardı.

Baba Keleş, oğlunun Denizli’de görev yapan Jeoloji Mühendisi arkadaşının desteğiyle Denizli’de mermer sahasında bulunan 10 milyon yıl yaşındaki yengeç fosilini Kastamonu’ya getirdi. Düğünde takı töreninde baba Keleş, araya girerek özel bir hediyesi olduğunu açıklayıp  oğluna milyonlarca yıl yaşındaki yengeç fosilini hediye etti. Damat böylesi özel ve anlamlı bir hediyeyi almaktan dolayı mutluluğunu aktarırken, katılımcılar ise o anları birazda olayın şaşkınlığıyla uzun süre alkışladı.

Oğluna bu mutlu gününde en güzel hediyeyi vermek istediğini belirten Baba Keleş, “Denizli’de mermer ocağında bulunan ve yaklaşık 10 milyon yıl yaşında olduğu tahmin edilen yengeç fosilini yine oğlum gibi Jeoloji Mühendisi olan oğlumun arkadaşından temin ettik ve bizlere gönderdi. Bizde, oğlumun bu en mutlu gününde farklı bir tarz olsun diye, farklı bir hediye olsun diye yer altındaki en büyük zenginliklerimizden bir tanesi olan fosili oğluma hediye etmek istedim. Umarım, jeoloji mühendisi olarak yer altındaki zenginliklerimizi yer üstüne çıkartmakta ve bunları memleketimizin hizmetine sunmakta bundan sonraki hayatında hep başarılı olur. En güzel günleri inşallah bu şekilde olsun” şeklinde konuştu.