Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Ramazan Bayramı dolayısıyla hastaları yalnız bırakmayarak, hem bayramlaşma hem de sohbet etme fırsatı bulduklarını, hastanede yapılan olumlu çalışmaların bir ekip ruhu ile gerçekleştirildiğine belirterek, bu tür bayramlaşma törenlerinin çalışanlar açısından da son derece olumlu olduğunu ifade etti.

Hastanede tedavi gören vatandaşları hasta gibi değil, misafir gibi gördüklerini vurgulayan Türkçüer, "Hastalarımız burada bizlerin misafiri. Onların sağlıkları için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Bugün de bayram vesilesi ile odalarında ziyaretlerde bulunarak, hem bayramlaştık hem de sohbet ettik. Herkesin bayramı mübarek olsun” dedi.

Hastalar da kendilerini evlerinde hissettiklerini ifade ederek, teşekkürlerini ilettiler. Bayramlaşma sırasında Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Merkez Müdürü Prof. Dr. İbrahim Türkçüer’e Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Hakan Alkan, Doç. Dr. Murat Özban, Doç. Dr. Onur Birsen, Öğretim Üyesi Erhan Uğurlu, Başmüdür Erdinç Karataş ve Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Nazlı Mumcuoğlu eşlik ettiler.

Bu vesile ile Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Denizli halkının mübarek Ramazan Bayramını kutlayarak, birlik ve beraberlik içinde sağlıklı ve huzurlu bayramlar diledi.