Denizli’nin Pamukkale ilçesi sınırlarında yer alan Cankurtaran Mahallesi’nde sabah saatlerinden itibaren yoğun sis etkili oldu. Sis kütlesi, Denizli-Antalya karayolu üzerinde ulaşımı aksattı. Özellikle Cankurtaran mevkiinde görüş mesafesi yer yer 5 metreye kadar geriledi. Yoğun sis nedeniyle karayolunda seyreden araçlar ilerlemekte zorlandı.

SÜRÜCÜLER DÜŞÜK HIZDA VE ÖNLEMLİ SEYRETTİ
Sürücüler, görüş mesafesinin ciddi oranda azalması üzerine araçlarının dörtlü flaşörlerini yaktı. Sis farlarını da kullanarak ilerlemeye çalıştılar. Araçlar, düşük hızda seyretmek zorunda kaldı. Bu önlemler, yoğun sis altında güvenli ilerlemeyi sağlamak amacıyla uygulandı.
SİS DRON İLE HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ
Bölgede etkili olan yoğun sis, dron ile havadan da kayda alındı. Havadan yapılan çekimlerde sisin karayolu üzerindeki etkisi net biçimde görüldü. Görüntüler, sisin Cankurtaran Mahallesi mevkiinde ne denli yoğun olduğunu ortaya koydu. Sis, sabah saatlerinden itibaren etkisini artırarak sürücülere zor anlar yaşattı.





