Dünya ülkeleriyle ticareti artırma ve köprü vazifesi görevi üstlenen Avrupa Türk İşadamları İşbirliği Konseyi (ATİK), faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. ATIK Genel Başkanı Aziz Şahin ve beraberindeki heyet Denizli’ye geldi ve üyelerle toplantı gerçekleştirdi.  Ev sahipliğini Atik Denizli Şube Başkanı Mustafa Esen’in yaptığı toplantıda, iş adamları son dönemde yaşanan küresel ekonomik gelişmeler ve yapılması gerekenler hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu. Ayrıca her geçen gün büyüyen ATİK’e yönetim kurulu ve konseye yeni üye olması için davet edilen iş insanlarına da bilgilendirme yapıldı.

Avrupa Türk İşadamları İşbirliği Konseyi (ATİK) Genel Başkanı Aziz Şahin Denizli’ye geldi ve üyelerle buluştu. Çok sayıda iş insanının katıldığı toplantıda, ekonomi başta olmak üzere iş dünyasındaki gelişmeler değerlendirildi.

“GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLDU”

ATİK Denizli Şube Başkanı Mustafa Esen, “Genel Başkanımız Aziz Şahin, Denizli’de bizlerle birlikte oldu. Bugün yapılan organizasyonda da yönetim kurulu ve konseyimize yeni üye olması için davet edilen iş insanları ile güzel bir çalışma yaptık. Felsefemizde de zaten iş dünyasının etik değerlerinin oluşturulmasına, toplumsal sorumluluk bilinciyle faaliyette bulunmasına yönelik çalışmalar var. Denizli’de de her geçen gün büyüyerek bu çalışmalar devam edecek” dedi.

Avrupa Türk İşadamları İşbirliği Konseyi (ATİK) Genel Başkanı Aziz Şahin Denizli’ye geldi ve üyelerle buluştu. Çok sayıda iş insanının katıldığı toplantıda, ekonomi başta olmak üzere iş dünyasındaki gelişmeler değerlendirildi.

Ev Sahipleri Dikkat: Son Gün 1 Nisan Ev Sahipleri Dikkat: Son Gün 1 Nisan

“ÇALIŞMALARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Denizli’ye geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Avrupa Türk İşadamları İşbirliği Konseyi (ATİK) Genel Başkanı Aziz Şahin, “Denizli ticari anlamda Türkiye’nin en önde gelen kentlerinden birisi olma özelliğini taşıyor. Özellikle ihracatta her yıl üstüne koyarak devam eden, başta tekstil olmak üzere sanayi alanında ülke ekonomisine ciddi katkı sunan ve yıllık 5 milyar dolara dayanan ihracatı ile ülkemizin göz bebeği şehirlerimizden biri. Burada iş insanları arkadaşlarımızla istişarelerde bulunduk ve neler yapabiliriz, bunları konuştuk. Önümüzdeki dönemde de çalışmalarımız artarak devam edecek. Toplumsal, kültürel, sanatsal ve sportif hangi alanda olursa olsun, Denizli’ye bu noktada elimizden gelen hizmeti arkadaşlarımızla birlikte yapacağız” diye konuştu.