Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’un seçim vaatleri arasında öncelikli projelerden biri olan Anafartalar Gündüz Çocuk Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla ilerliyor. 327 metrekarelik alanda 3 katlı olarak yükselen bina, toplam 970 metrekare kapalı alana sahip olacak. Çatı kaplamaları tamamlanan ve pencereleri takılan binada şu anda sınıfların ve salonların duvar boyama işlemleri ile ıslak zeminlerin fayans kaplama çalışmaları devam ediyor. İç mimari detaylar da titizlikle uygulanmaya başlandı.

2-171

Korucuk’a sıcak asfalt döküldü
Korucuk’a sıcak asfalt döküldü
İçeriği Görüntüle

HAYIRSEVER DESTEĞİYLE YÜKSELEN PROJE

Anafartalar Gündüz Çocuk Bakımevi, Hayırsever Atom Kablo firmasının katkılarıyla yaklaşık 20 milyon TL maliyetle hayata geçiriliyor. Binanın, çocukların güvenliğini ve konforunu ön planda tutan bir tasarımla şekillendirildiği belirtildi. Başkan Ali Rıza Ertemur, çalışmaları yerinde inceleyerek teknik ekipten detaylı bilgi aldı.

“BURASI EVLATLARIMIZIN GELECEĞİ, ANNELERİMİZİN UMUDU”

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, inceleme sonrası yaptığı açıklamada projenin önemine dikkat çekti: “Bugün Anafartalar Gündüz Çocuk Bakımevimizde gelinen noktayı yerinde gördük. Artık inşaatımızın büyük bir kısmını geride bıraktık. Bu bina sadece beton ve tuğladan ibaret değil; burası evlatlarımızın geleceği, çalışan annelerimizin umudu, Pamukkale’mizin yarınlarıdır. Söz verdiğimiz gibi, modern ve güvenli bu eğitim yuvasını en kısa sürede çocuklarımızın cıvıltılarıyla dolduracağız.”

6-58

EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ HEDEFİ

Anafartalar Gündüz Çocuk Bakımevi, 2-6 yaş arası çocuklara hizmet verecek. İçerisinde 5 derslik, 3 çok amaçlı salon ve 3 ofis bulunacak. Projenin, bölgedeki okul öncesi eğitim ihtiyacını karşılamanın yanı sıra eğitimde fırsat eşitliği yaratma ve aile ekonomisine katkı sağlama hedefiyle hazırlandığı ifade edildi. Merkezin en kısa sürede hizmete girmesi bekleniyor.