CHP’nin 31 Mart yerel seçimleri öncesinde merakla beklenen Belediye Başkan adaylarının bir bölümünün belli oldu. Daha önce Denizli’de Pamukkale, Acıpayam, Güney, Çivril ve Serinhisar’da adaylarını açıklayan parti, 4 ilçede daha adaylarını açıkladı. Bugün CHP Parti Meclisi’nin yaptığı istişareler sonucu kentte, Bekilli, Buldan, Bozkurt ve Sarayköy adayları netlik kazandı.

 Buna göre Bozkurt’ta mevcut belediye başkanı Birsen Çelik, Bekilli’de Türkan Keyik, Buldan’da Hikmet Şenözen, Sarayköy’de Cengiz Demirci’nin adaylıkları kesinleşti. Denizli’de 3 ilçe belediyesine sahip CHP, Bozkurtla mevcut başkan Birsen Çelik’le yola devam ederken, Buldan’da Mustafa Gülbay ve Bekilli’de Mustafa Başkafa ile seçimlere girmeme kararı aldı.

TOPLAMDA 9 İLÇENİN ADAYLARI BELLİ OLDU

Partide adayların belli olmadığı ilçeler ise Çameli, Tavas, Beyağaç, Babadağ, Çardak ve Çal oldu. CHP’de daha önce, Pamukkale’de Ahmet Divarcı, Acıpayam’da Alim Arslan, Güney’de Mustafa Urtekin, Çivril’de Ömer Köseoğlu ve Serinhisar’da Hüseyin Gemiş’in isimler açıklanmıştı.