Denizli’de 4 idealist eğitimcinin bir araya gelerek kurduğu, okul sonrası öğrencilerin zamanlarını en etkin şekilde değerlendirebilecekleri ANKA Bilim Sanat’ın Yenişehir Mahallesindeki hizmet binası törenle açıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, çok sayıda davetli ve veliler bu özel günlerinde ANKA Bilim Sanat’ın kurucuları Simay Kürtül, Uygar Dede, Özlem Oğuz ve Uğur Kurnaz’ı yalnız bırakmadı.

“Bu tür kurumlara ihtiyacınız var”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, açılışta yaptığı konuşmada, “Genç eğitimci arkadaşlarımızı, böylesi özel bir kuruma hayat verip geleceğimiz olan çocuklarımıza destek olacak olmalarından dolayı kutluyorum. Çocuklarımız için bilim sanat adına çıktıkları yolda başarılı olmalarını diliyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak çocuklara yönelik bu tür girişimleri önemsiyoruz. Çocuklarımızın sosyal gelişimi, kültür, sanat, el becerileri ve eğitimsel anlamda gelişimlerine bu kurumumuz önemli destek verecek. Umarım gelecek günlerde Anka Bilim Sanat ile ortak projelere imza atarız” diye konuştu. Açış konuşmalarının ardından ANKA Bilim Sanat’ın kapıları kesilen kurdelayla törenle açıldı.

“ANKA ÖĞRENCİLERE EV OLACAK”

ANKA Bilim Sanat çocuklara, “Masal, Nostaljik Oyun, Organik Yaşam, Tasarım, Sanat, Çocuk Yogası, Akıl Oyunları, Su Oyunları Atölyeleri, 2-3, 3-4 Yaş Oyun Grubu, 6-10 Yaş Okul Sonrası Ders Destek Grubu, Satranç, Gitar ve Resim Atölyeleriyle birlikte akşamları özellikle kendilerine vakit ayırmak isteyen velilere fırsat sunmak adına da öğrenci kabul edip saat 19:00 - 23:00 arası Çocuk Sineması, Masal ve Drama Atölyeleri” gibi bir çok alanda hizmet sunacak.