Denizli'de 2004 yılından bu yana eğitim hayatına önemli katkılar sunan Çözüm, yeniliklerde öncülüğünü sürdürüyor. Ortaokul ve Lisesinin yanı sıra kurs merkeziyle Çözüm Eğitim Kurumları, eğitim hayatına iz bırakmaya devam ediyor.

BURSLULUK SINAVI TAKVİMİ AÇIKLANDI

Çözüm Kurs Merkezi, öğrencilere büyük avantajlar sunan bursluluk sınavını tarihini de açıkladı, başvuru sürecini başlattı. Çaybaşı’nda bulunan Çözüm Kurs binasında yapılacak bursluluk sınavı 22-23 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Denizli Çözüm Kursları Kurucu Ortağı Gökhan Aydın, öğrencileri bursluluk sınavlarına davet ederek, kaliteli eğitim fırsatından yararlanmaları çağrısında bulundu. Aydın, "Bursluluk sınavımız 22-23 Şubat 2020 tarihinde gerçekleştirilecek. Tüm öğrencilerimizi Çaybaşı Meydanı'ndaki Çözüm Kurs'a davet ediyoruz. Yüzde 100'e varan eğitim burslarımız olacaktır. 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıflarımızı Çaybaşı Meydanı'ndaki Çözüm Kurs'a bekliyoruz. Velilerimiz ya da öğrencilerimiz herhangi bir konuda bizlere gelip danışabilirler. Gerek kişisel gelişimleri, gerekse eğitimleri konusunda yardıma açığız. Muhakkak bizlere danışın diyoruz; çünkü bir fikrimiz ve hedefimiz olacak. Kısacası geleceğimiz olan çocuklarımız için bir projemiz olacak. 'Eğer ideallerin varsa bir çözüm bulursunuz, eğer idealleriniz yoksa bahane bulursunuz.' Bu yüzden biz bahane bulmayan ve çözüm üreten bir kurum olarak sizleri bekliyoruz” diye konuştu.

"MARKA OLABİLMEK İÇİN MARKANIN İÇİNİ DOLDURMAK GEREKİR"

Aydın, Denizli'de köklü bir eğitim kuruluşu olduklarının altını çizerek, kaliteli ve disiplinli eğitim sistemlerinin kendilerini marka haline getirdiğini vurguladı. Aydın, "Baktığınızda Çözüm Denizli'nin en güvenilir markalarından. Marka olabilmek için köklü bir geçmişiniz olması gerekiyor; ama bunun içini de doldurabilmeniz gerekiyor. İyi bir kalite, disiplin, takip ve ahlak gerektiren bir iş bu. Bunların hepsini tavizsiz olarak yapabildiğimiz için Çözüm bir eğitim markası haline geldi” dedi.

"İLKLERE İMZA ATTIK"

Kurslarında öğrencilerin kuruma ait olan kurallara koşulsuz uyma zorunluluğuna dikkat çeken Aydın, Denizli eğitiminde ilklere imza attıklarını sözlerine ekledi. Aydın, "Artık soru sistemleri değişti. Veliler, ‘Bu yeni nesil soru sistemlerine uygun gerçekten kaliteli öğretmen kadrosu var mı?’ buna bakmak zorundalar. Güven, kalite, disiplin, öğrenciye özgü rehberlik anlayışı hayati önem taşıyor. Çözüm Kurs'ta öğrencilerimiz kaliteli bir öğretmen kadrosuyla buluşacak. Öğrencilerimiz özel analiz yapan öğretmen kadromuzla karşı karşıya kalacaklar. Pek çok Türkiye derecemiz olduğunu görecekler. Tercih edilebilir olmanız gerekiyor. Denizli'de ilk akıllı tahta uygulamalarını biz getirdik. Defter, kitap sistemini uygulayan yine bizleriz. Öğrencilerimiz ve velilerimiz bizlere geldiğinde öncelikle bizim öğrencilerimizle yaptığımız bir sözleşme var. Geldiklerinde şunu bilirler; öğrenciler derslerine kesinlikle zamanında gelirler. Geç geldiği zaman bilirler ki o derse alınmayacaklar. Cep telefonuyla derse gelinmeyeceğini bizim öğrencilerimiz bilir. Rehberliğimizin o öğrenciye has uygulanan programı muhakkak uygulamak zorunda olduğunu da bilirler. Bu disiplinli takip sürecinde gereken analizler yapılır ve öğrencimize ek ders, etüt ve benzeri destekler sunulur. Öğrencimiz; akademik eğitimin yanı sıra geleceğe en iyi şekilde hazırlanır” dedi.