Kamu bankalarının yeni normale geçiş dönemi ile başlattıkları destek kredi paketleri için başvurular tüm hızı ile devam ediyor. Halk Bankasının normalleşme sürecine destek yeni kredi paketi kampanyasını Kurban Bayramı öncesi güncelledi. Yeni güncelleme sonrasında bayrama özel kampanya kapsamı genişletildi. Bayrama sayılı günler kala evinin mobilyasını yenilemek, evine yeni eşya almak, evini tadilat ettirmek isteyen kişilere sosyal hayatı destek kredi paketi ile 0.55 faiz oranı ile 6 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kullanma imkanı sunuldu. 30 bin liraya kadar olan bayram öncesi harcamalar ve nakit para ihtiyaçları için sunulan ihtiyaç kredisi kampanyasına Denizli’de de yoğun talep  var. 
Banka tarafından yapılan açıklamada "Küresel pademiden normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması ile birlikte; müşterilerimizin mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev tekstil, çeyiz, küçük ev aletleri vb. ihtiyaçlarınızın karşılanmasının amacıyla aylık %0,55’ten başlayan faiz oranı ile 6 ay ödemesiz dönemli, 60 aya varan vade seçenekleriyle 30.000 TL'ye kadar Sosyal Hayatı Destek Kredi Paketi hizmete sunulmuştur" ifadelerine yer verildi. 
Anlaşmalı firmalar üzerinden faturalı alışveriş yapanlara yüzde 0.55 diğer firmalardan alışveriş yapanlara ise yüzde 0.82 oranı ile kredi verilecek. 
HALKBANK SOSYAL HAYATI DESTEK İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURUSU İNTERNETTEN YAPILABİLECEK! 
Başlatılan kampanya kapsamında bir kolaylık daha sunuldu ve sosyal hayatı destek kredisi çekmek isteyen kişiler için internetten başvuru yapma kolaylığı sunuldu.