Ailelerinden uzakta eğitim gören Alanyalı öğrencileri zaman zaman konuk ederek, onlara her daim destek olduğunu bir kez daha gösteren Emniyet Müdürü Demir, sadece öğrencileri değil ailelerini de Denizli'de ağırlayıp misafir ederek gurbetteki tüm Alanyalılara kucak açarak onları adeta kendi evlerindeymiş gibi himaye etmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Çocuklarını, eğitim için Denizli’ye gönderen Alanyalı aileler, bu durumdan memnun olduklarını, gözlerinin arkada kalmadığını yaptıkları ziyaretlerde belirterek, Emniyet Müdürü Demir’e teşekkürlerini dile getirdiler.

Alanyalı gençlerle dertleşip onların sorunlarını dinleyen ve her zaman yanlarında olduğunu ve olmaya da devam edeceğini tekrar söyleyen Demir, öğrencilerin bazılarının yurt, bazılarının da burs vb sorunlarıyla yakından ilgilenerek gençlerle koyu bir Alanya sohbeti yaptı.

Emniyet Müdürü Demir, Alanyalı öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek öğrencilere özel tasarım Alanyaspor formaları dağıttı. Alanyalı öğrenciler ise Demir’in misafirperverliği karşısında minnetlerini dile getirerek teşekkürlerini sundular.