Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında 2018 yılının dünyaya, Türkiye’ye ve Denizli'ye huzur ve barış getirmesini dileyen Başkan Osman Zolan, “Denizlimiz için büyük projelerin hayata geçtiği 2017 yılının ardından, yeni yılda da hizmetlerimiz aynı heyecan ve azimle devam edecek" dedi. Yeni yılda hayata geçirecekleri birçok projenin heyecanını şimdiden yaşadıklarını kaydeden Başkan Zolan, "Denizlimiz için büyük projelerin hayata geçeceği 2018 yılının şehrimize ve hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Dünyada parmakla gösterilen marka şehir Denizli'nin 2018 yılında da büyümeye ve güzelleşmeye devam edeceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “Denizlimiz, sadece klasik belediyecilik hizmetleriyle değil hayal dahi edilemeyen projelerin gerçekleştirildiği vizyon ve örnek kent olmaya devam edecek."

Ülkeyi istikrarsızlaştırmaya çalışanlara ve aziz Türk milletinin yürüyüşüne engel olmak isteyenlere karşı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dik duruşu ve önderliğinde "dur" demeye devam edeceklerini, Türkiye'nin yeni yılda da mazlumların ve mağdurların yanında yer alacağını vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde atılımlarını hız kesmeden sürdürecek. Bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılının Denizlimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" diye ifade etti.