Denizli Büyükşehir Belediyesi, eski model araçlarını internet üzerinden yaptığı duyuru ile satışa çıkarıldığını açıkladı. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne ait 14 araç, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu' nun 45 inci maddesine göre, açık artırma ile satılacak. İhale 23/09/2021 Perşembe günü saat:14:10’da Denizli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda yapılacak. 14 adet aracın tahmin edilen bedeli KDV hariç  144 Bin TL olarak açıklanırken, geçici teminat ise 4 Bin 320 TL olarak belirlendi. İhaleye girmek isteyenlerin geçici teminatı olan 4 Bin 320 TL’yi (Geçici Teminat Mektubu veya Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı veznelerine veya Halk Bankası Delikliçınar Şubesi TR 51 0001 2009 3600 0007 0000 13 nolu Denizli Büyükşehir Belediyesi IBAN numarasına hesabına geçici teminat tutarının yatırıldığına dair banka dekontunu yetkililere teslim etmesi gerekiyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi,  eski model olan araçlarını yaptığı duyuru ile satışa çıkardı. Bir kısmı cenaze aracı olarak kullanılan kamyonet olmak üzere; otomobil, gezi aracı, motosiklet ve arazöz gibi motorlu araçlar ihale ile yeni sahiplerini bulacak.

4 ADET CENAZE ARACI SATILACAK

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklanan ilanda;  2 adet özel amaçlı cenaze aracı, 1 adet kamyonet cenaze aracı ile 1 adet kamyonet cenaze nakil aracının satılığa çıkması dikkatlerden kaçmadı. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilanda yer alan diğer araçlar ise; kamyonet, düz kasalı kamyonet,  özel amaçlı kamyon, kapalı kasa kamyon, motosiklet, çift kabinli kamyonet, özel amaçlı arazöz ve akülü gezi aracı oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi,  eski model olan araçlarını yaptığı duyuru ile satışa çıkardı. Bir kısmı cenaze aracı olarak kullanılan kamyonet olmak üzere; otomobil, gezi aracı, motosiklet ve arazöz gibi motorlu araçlar ihale ile yeni sahiplerini bulacak.

İHALE 23 EYLÜL’DE!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa çıkartılan eski model araçların açık ihalesi 23 Eylül’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda yapılacak. İhaleye katılacak olan şahısların ihaleye katılabilmek için istenen belgeleri Encümen Başkanlığı'na sunma zorunluluğu bulunuyor. Ayrıca mevzuatı gereği ihaleye girmek isteyenlerin, kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası veya Meslek Odası Belgesi, gerçek kişi olması halinde, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış Ticaret ve/veya Sanayi Odasına veya ilgili Meslek Odasına kayıtlı olduğunu gösterir belge, tüzel kişi olması halinde, mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içerisinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belgeyi teslim etmesi gerekiyor.

İlan metnini görmek için tıklayınız...