Meteoroloji’nin verilerine göre Denizli’de 14 ilçede yılın son günü yoğun kar yağışının etkisi altında olacak. 5 İlçede ise karla karışık yağış bekleniyor. Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt,  Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Kale, Serinhisar ve Tavas’ta yılın sonu günü olan 31 Aralık Pazartesi günü kar yağışı etkili olacak. Yoğun kar yağışı Salı gününden itibaren azalsa da devam edecek. İlçelerde  3 Ocak Perşembe gününe kadar kar yağışı sürecek. Sıcaklıklar ise en düşük sıfırın altında eksi 8 ile 3 derece arasında değişecek. Soğuk hava özellikle geceleri dondurucu etkisini gösterecek.

Buldan’da ise yılın son gününde karla karışık yağmur bekleniyor ancak kar yağışı bu ilçeyi de 3 Ocak’a kadar etkisi altına alacak. 31 Aralık 2018 ile 3 Ocak 2019 tarihleri arasında Honaz’da karla karışık yağmur etkili olacak. Bu ilçede ise sıcaklıklar sıfırın altında eksi 4 ile 6 derece arasında değişecek.

Merkezefendi İlçesi’nde ise 31 Aralık Pazartesi günü hava kapalı olacak. Yağış ise beklenmiyor. Ancak yılın ilk günü başta olmak üzere 3 Ocak’a kadar Merkezefendi İlçesinde karla karışık yağış bekleniyor. Sıcaklıklar ise sıfırın altında eksi 3 ile 8 derece arasında değişecek. Pamukkale ve Sarayköy ilçelerinde ise 31 Aralık’tan 3 Ocak 2019 Perşembe Gününe kadar karla karışık yağmur etkili olacak. Sıcaklıklar ise eksi 3 ile 8 derece arasında değişecek.

Meteoroloji’nin verilerine bakıldığında Denizli  2018 yılına karla veda ederken, 2019 yılına karla ‘Merhaba’ diyecek.