Deha 20 Gazetesi'nden Ayhan Akar'ın haberine göre, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un projesi olan ‘Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz’ etkinliği Denizli’den başladı.  Bir süredir planlama çalışmaları devam eden proje kapsamında Pervin Ersoy ve ünlüler rotayı Denizli’ye çevirdi.Turizmin First Lady’si Pervin Ersoy’un Rotahane ile Türkiye’yi gezeceği projenin ilk durağı olan Denizli ziyaretine, kentin ünlü isimleri Tuba Ünsal ve Ebru Akel katıldı.  ‘Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz’ projesi, iç turizmin canlandırılmasına yönelik organize edildi. Turizm dinamiklerini harekete geçirmenin planlandığı projenin önemli unsurlarından biri de geziye katılan seyahat yazarları ve magazin yazarları oldu. Gezide sürprizi ise ünlü sanatçı Özcan Deniz yaptı. Özcan Deniz’de ekibin gezisine eşlik eti. İnci travertenleriyle beyaz cennet Pamukkale’nin tadını çıkaran ünlüler, tarihe bir yolculuk yaptıran ve mimarisiyle kendine hayran bırakan Hierapolis ve Laodikya antik kentini gezdi.

İLK PAYLAŞIMLAR HAVAALANINDAN

Turizmin First Lady’si Pervin Ersoy ile birlikte Denizli’ye gelen ünlük isimler ilk paylaşımlarını da sosyal medya hesaplarından yapmaya başladı. Uçakta ve kente gelişlerine ilişkin paylaşımlar yapan ünlüler, “Denizli bu kez bizlerle sallanacak” dedi, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

TURİZM BAKANI ERSOY BUGÜN DENİZLİ’DE

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un bugün Denizli'ye geleceğini belirtti. Bakanın ziyaret nedeni konusunda açıklamaya yapan Filiz, Bakan Ersoy'un Pamukkale'de turizm sektörü temsilcileri ile bir araya geleceğini vurgulayarak, "Denizli'de termal turizmi daha da geliştirmek ve bunun yanında gelen yerli ve yabancı turist sayısını artırmayı hedefliyoruz. Bu anlamda turizmi 12 aya yaymayı planlıyoruz. Bunun için yerel yönetimlerimiz de çalışıyor. Önemli turizm merkezlerinden biri olan şehrin bu alanda daha çok söz sahibi olmasını istiyoruz" dedi.