TÜRES Denizli İl Temsilcisi Başkan Engin Çoban, “Yeni yönetim olarak tüm üyelerin aile olgusunda bir araya gelebilecekleri birlik ve beraberliğin ön planda tutulduğu, yeni bir soluk kavramıyla çalışmalara devam edeceğiz. Devlet kurumlarımızın işletmeler için sunduğu avantajları, üyelerimizin en iyi, hızlı ve faydalı bir şekilde yararlanmaları için gerekli duyuru ve bilgilendirmeleri yapmak adına oluşturduğumuz birimler aracılığıyla koordineli bir şekilde tüm üyelerimize aktaracağız” dedi.

TÜRES Denizli İl Temsilcisi Başkan Engin Çoban ve yönetim Kurulu üyelerini Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay ve Yönetim Kurulu Musip üyesi Metin Akman ağırladı.  DGC Başkanı Muhammet Karaçay, “STK’lar günümüzde büyük bir sorumluluk üstleniyor. Zor bir pandemi sürecinden geçiyoruz. Ülke olarak bu süreci en az zararla atlatmaya çalışıyoruz. TÜRES’e çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Denizli İl Temsilcisi Başkan Engin Çoban’ın yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Yüksektepe, Yönetim Kurulu üyeleri Abdullah Tatar, Gamze Sevgi, Ramazan Dağ, Olcay Solbaş, İstemihan Koloğlu, Burak Alan, M. Ali Durgut, İsmail Karaca ve Danışma Kurulu üyeleri Uğur Küçük, Bekir Çakır’dan oluşuyor.