İYİ Parti Denizli İl Teşkilatı, 14 Mayıs Genel Seçimlerinde milletvekili olmak için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştiren isimleri açıkladı. Adaylar 24 Mart 2023 Cuma gününe kadar başvurularını gerçekleştirirken isimlerde netleşti. İYİ Parti’de yoğunluk sebebiyle aday adaylığı başvuru süreci uzatılmıştı. Geçen süre zarfında 27 isim başvuruda bulunurken, ilk 7 sırayı kimin alacağı ise merak konusu oldu.

Denizli İYİ Parti’de 14 Mayıs Genel Seçimlerinde 28. Dönem Milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan isimler belli oldu. 27 isim aday adaylığı için başvuruda bulunurken, İl Başkan Özer Tunçtürk, “Aday adaylarımıza başarılar dilerim” dedi.

“GÖSTERİLEN İLGİ TAKDİRE ŞAYANDIR…”

Aday adaylığı sürecinin sona ermesinin ardından konuşan Denizli İYİ Parti İl Başkanı Özer Tunçtürk ’’ Öncelikle 14 Mayıs 2023’te yapacağımız seçimin Türk Milleti için güneşli, huzur dolu, adaletin ve hukukun üstünlüğünün uygulanacağı yarınlar getirmesini temenni ederim. Bu seçim, gelecekte kendimizi yönetme biçimini belirleme ve tek adam rejimine son verme seçimidir. Öncelikle bunu herkes bu şekilde bilmeli ve bu doğrultuda hareket etmelidir. İYİ Parti olarak aday adaylığı belirleme sürecinden çok memnunuz. Çok yeni bir parti olmamıza rağmen gösterilen ilgi takdire şayandır. Başvuruda bulunan aday adaylarımıza başarılar dilerim. İnanıyorum ki bütün adaylarımız; vatanımız, milletimiz ve devletimiz için tüm gayretlerini ortaya koyarak gereken görevleri üstlenip, bu karanlık dönemleri aydınlığa çıkaracaklardır” diye konuştu.

İYİ PARTİ’YE BAŞVURUDA BULUNAN ADAY ADAYLARI;

AYŞE KAN

BEKTAŞ İBİŞ                 

EMİNE SAĞLIK            

GÜLNUR OYMAK        

HASAN AKGÜN

İBRAHİM ŞENEL          

İLYAS ÇÖLGEÇEN         

KADİR TATIK                

KAMİL UÇARCI            

KEREM KARALP          

MEHMET ALİ UZAKGİDER             

MERAL KOCAMAN     

MUSTAFA ÇOBANOĞLU

MUSTAFA SEZER         

MUSTAFA KEMAL ÇOKAKOĞLU  

NAZLI YAŞATÜRK        

NEBİ ÇUBUKCU           

NECMETTİN KARABACAKOĞLU   

NURAY ÖZDEMİR        

RAZİYE AKIŞIK             

SAMİ ÖZTÜRK             

ŞEBNEM BABABALIM YAĞCI        

TEMEL BAŞBUĞ          

Emekli Promosyon Kampanyasına Özel Bankalar Da Dahil Oldu Emekli Promosyon Kampanyasına Özel Bankalar Da Dahil Oldu

UĞUR ÇİZMECİOĞLU  

ÜMİT BAHTİYAR         

VEYSEL KARAÇOR       

YASİN ÖZTÜRK