AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret ederek, belediye faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin dört buçuk yılda ilçede yaptığı hizmetleri ve Türkiye’de örnek projeler olan Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği ve yapımları devam eden Türkiye’nin en büyük tematik parkı olan Seyir Tepesi projesi, Aktepe ve Bağbaşı Kültür Merkezleri, Karahayıt Kent Ormanı hakkında Milletvekili Nilgün Ök’e bilgi verdi. Ardından da Başkan Gürlesin, Milletvekili Nilgün Ök’le geçtiğimiz ay resmi açılışı yapılan Pamukkale Belediyesi yeni meclis salonunu gezdirdi.

“PAMUKKALE BELEDİYESİ’NİN PROJELERİNİ DESTEKLİYORUM”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret eden Milletvekili Nilgün Ök, Pamukkale Belediyesi’nin tüm çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, “Dört buçuk yıllık bir geçmişi olan Pamukkale Belediyesi, Denizli’mizde çok büyük hizmetlere imza attı ve hizmetlerini hız kesmeden devam ediyor. Özellikle Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği projesi,  tüm Denizli halkı için büyük bir hizmettir. Bu proje aynı zamanda tüm Türkiye’de de örnek olan bir projedir. Pamukkale Belediyemizin diğer projelerini de destekliyorum. Ak Parti Belediyeleri olarak, milletimizin hangi bölgede ne eksiği varsa belediyelerimizle koordineli bir şekilde çalışarak, o bölgeye hizmet götürüyoruz. Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de, Başkanımız Hüseyin Gürlesin dört buçuk yılda hizmet götürmediği mahalle kalmamış. Bundan dolayı Pamukkale Belediyemizin tüm hizmetlerini takdir ediyorum ve destekliyorum” diye konuştu.

“GECE GÜNDÜZ VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de Milletvekili Nilgün Ök’ün nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Pamukkale Belediyesi olarak sürekli vatandaşların hizmetinde olduğunu kaydeden Başkan Gürlesin, “Kurulduğumuz günden bu yana gece gündüz demeden sürekli vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. İlçe sınırlarımız içindeki 68 mahallenin hangisinde bir hizmet ihtiyacı varsa belediye olarak hemen oraya müdahalede bulunuyoruz. Denizli AK Parti kurucuları olarak şimdi her birimiz ayrı ayrı noktalarda, tek bir amaç uğruna ekip ruhu ile çalıyoruz. Şimdiye kadar birçok büyük projemizi hayata geçirdik ve devam eden projelerimizi de en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.  Ayrıca ilçe genelinde devam eden üst yapı çalışmalarımızı da en kısa zamanda bitirip mahallelerimizi çok daha iyi yollara ve yeni caddelere kavuşturacağız” dedi.