Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Beyağaç Belediyesi işbirliğinde Beyağaç Topuklu Yaylası’nda Ethem Hoca ile Gökyüzü Gözlem Etkinlikleri gerçekleştirildi. Etkinlikler yaklaşık bir hafta boyunca çeşitli organizasyonlarla devam etti. Yaklaşık 7 bin kişinin katılımıyla tamamlanan programa Topuklu Yaylası ev sahipliği yaptı. Yaylanın gökyüzünden çekilen dron görüntüleri davetlileri mest etti.

A W769005 05

PÜTÜN’ÜN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

Tavas’ta Festival Heyecanı Sokaklara Taştı
Tavas’ta Festival Heyecanı Sokaklara Taştı
İçeriği Görüntüle

Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, etkinliğe destek veren kurumlar ve katılımcılara teşekkür etti. Pütün, “Beyağaç Topuklu Yaylamızda, Ethem Hoca ile Gökyüzü Gözlem Etkinliğimizi başarıyla gerçekleştirdik. Topuklu Yaylamızın eşsiz doğası, gökyüzünün büyüsü ve binlerce misafirimizin oluşturduğu muhteşem atmosferi hep birlikte tattık. İyi ki geldiniz, iyi ki bu güzelliği birlikte yaşadık” dedi.

A W769005 06

DESTEK VERENLERE VE PERSONELE TEŞEKKÜR

Sezai Pütün, organizasyona katkı sunan isimleri tek tek andı. “Bu güzel organizasyona bilgi ve tecrübeleriyle değer katan başta Ethem Hoca olmak üzere tüm hocalarımıza, her zaman yanımızda olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu’na gönülden teşekkür ediyorum. Etkinliğimizin hazırlanmasından tamamlanmasına kadar büyük bir özveriyle görev yapan Denizli Büyükşehir Belediyemiz ve Beyağaç Belediyemizin tüm personeline; jandarma, emniyet, sağlık, güvenlik ve orman teşkilatımızın ekiplerine, katkı sunan tüm kurum, kuruluş ve paydaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

A W769005 03

MİSAFİRLERE ÖZEL TEŞEKKÜR

Pütün, etkinliğe katılan misafirlere de teşekkürlerini iletti. Başkan, “Topuklu Yaylamızın eşsiz doğası ve gökyüzü altında bizlerle bu güzel heyecanı paylaşan yaklaşık 7 bin misafirimize de gönülden teşekkür ediyorum. Emeği geçen, katkı sunan herkese şükranlarımla” ifadelerini kullandı.