Denizli Valiliği himayelerinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi kutlama programı kapsamında unutulmaz bir gösteri düzenleniyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin 102. yılı onuruna 25 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te, Pamukkale semalarında SoloTürk gösterisi yapılacak.

Türk Hava Kuvvetleri’nin simgesi haline gelen SoloTürk ekibi, modern savaş uçağıyla gökyüzünde gerçekleştireceği akrobasi manevralarıyla izleyenlere büyük bir görsel şölen yaşatacak.

PAMUKKALE’DE GÖKYÜZÜ RENKLENECEK

6 İlçede elektrik kesintisi
6 İlçede elektrik kesintisi
İçeriği Görüntüle

SoloTürk’ün ardından, rengarenk sıcak hava balonları Pamukkale’nin beyaz travertenleri üzerinde havalanacak. Bu etkinlikle, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Pamukkale, Cumhuriyet coşkusuna ev sahipliği yapacak. Etkinliğe çevre illerden de yoğun katılım bekleniyor.

ÖREN YERİNE GİRİŞ MÜZEKART İLE OLACAK

Etkinlik, Pamukkale Mahallesi Kocaçukur Mevkii’nden ve çevresinden izlenebilecek. Dileyen vatandaşlar Pamukkale ören yerine müze kartlarıyla giriş yapabilecek. Müze kart almak isteyen vatandaşlar, müze kartlarını “Türkiye'nin Müzeleri” uygulamasından veya e-Devlet’ten temin edebilecek.

Denizli Valiliği ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Tüm vatandaşlarımızı Cumhuriyetimizin 102. yılı coşkusunu Pamukkale’nin büyüleyici atmosferinde hep birlikte yaşamaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Whatsapp Image 2025 10 21 At 21.56.50