“Neşe’nin Pırpırlı Hayali” minik okuyucularıyla buluştu. Çocuk Gelişim Uzmanı Bahar Kelci, Mutluyum Çünkü kitabının ardından ikinci kitabı olan “Neşe’nin Pırpırlı Hayali”ni düzenlediği tanıtım lansmanı ile tanıttı. Mavi nefes kitap kafe de düzenlenen etkinliğe Mavi Nefes Yayınevi İmtiyaz Sahibi Mustafa Soylu ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Bahar Kelci, lansmana katılan minik okuyucu ve aileleriyle yakından ilgilenerek kitabını anlattı. Etkinlikte konuşan Mustafa Soylu “yayınevimizin yazarlarından Bahar Hanımın ikinci kitabı çıktı. Kendisini kutluyorum. Bol okuyucu kitlesi olmasını temenni ediyorum” dedi.

 Çocuk Gelişimci Bahar Kelci, Kitap okumanın önemini vurgulayarak,

“ÇOCUKLARIMIZIN ÇOK GENİŞ BİR HAYAL DÜNYASI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”

Denizli’nin “Gastronomi Haritası” Oluşturuldu Denizli’nin “Gastronomi Haritası” Oluşturuldu

Lansman da konuşan Bahar Kelci “bugün ikinci kitabım olan, Neşe’nin Pırpırlı Hayali’nin lansmanındayız. hayalimdeki Neşe’min minik okuyucularıyla karşılaşmasının mutluluğu ve heyecanı içindeyim. Oldukça keyifli ve güzel bir ortam” dedi. Kitap okumanın çok önemli olduğunu vurgulayan Bahar Kelci, “yaşına ve gelişimine uygun kitaplarla erken yaşta tanışan çocukların düşünme becerileri yaşıtlarına göre daha belirgin oranda gelişme gösterir. Bu yüzden çocuklarımızın erken yaşta kitapla tanışması gerekir. Çocuklarımız televizyon karşısında çok fazla vakit geçirebiliyor. İzledikleri çizgi filmlerde hikayeyi ve karakterleri hazır halde buldukları için çocuklarımız zihnini geliştirmeye ihtiyaç duymuyor. Ama okuyan çocuk, okunan çocuk hikayede geçen karakterleri zihninde canlandırır, hayal dünyasını kullanır ve gelişmesine katkı sağlamış olur. Ben yazdığım kitaplarda, yaptığım etkinliklerde ısrarla hayal gücünü ortaya koyarım. Çocuklarımızın çok geniş bir hayal dünyası olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda onların kendilerini ortaya çıkarmak için bizim desteklerimize ve cesaret vermemize çok ihtiyaçları var. Bunun içinde kitabımın arka sayfalarında bir etkinlik köşesi hazırladım. Çocuğun kendini tanıma fırsatı verdim. Kendilerini tanıyabilecek ve kendi hikayelerini yazmaları için bir alan oluşturdum. Bakalım ne gibi hikayeler ortaya çıkacak” dedi.

 Çocuk Gelişimci Bahar Kelci, Kitap okumanın önemini vurgulayarak,

Etkinliğe katılan minik okuyucular kitaplarını imzalatarak hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Lansman toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 Çocuk Gelişimci Bahar Kelci, Kitap okumanın önemini vurgulayarak,