Denizli’de koronavirüs vaka sayıları artmaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2-8 Ekim tarihleri arasındaki vaka sayılarını sosyal medya hesabından açıkladı. Son açıklanan verilere göre Denizli’de 100 binde vaka sayısı 168,12 oldu. Geçtiğimiz hafta vaka sayıları 158,71 olarak açıklanmıştı. Geçtiğimiz hafta vaka sayısı en fazla artan 10 ilden biri olan Denizli’de vaka sayılarının artmaya devam ettiği görüldü.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2-8 Ekim tarihleri arasındaki koronavirüs vaka sayılarını açıkladı. Son verilere göre Denizli’de 100 binde vaka sayısı 168,12 oldu.

EN ÇOK ARTIŞ GÖSTEREN İLLER AÇIKLANDI!

Bakan Koca yaptığı açıklamada, “ 2-8 Ekim arasında, 100.000 KİŞİ İÇİNDE bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz. 2-8 Ekim arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre EN ÇOK ARTAN 10 İLİMİZ: Giresun, Ordu, Ardahan, Kastamonu, Çorum, Samsun, Tokat, Amasya, Kahramanmaraş, Karabük” ifadelerine yer verdi.