Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Denizli’de İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile basın açıklaması gerçekleştirdi. Denizli’den hükümete yüklenen ve çok sert ifadeler kullanan Karaca, erken seçim çağrısı yaptı.

ASGARİ ÜCRETLİDEN VERGİ ALINMASIN, BİZ DESTEKLİYORUZ”

AK Parti’nin asgari ücreti seçimden seçime hatırladığını söyleyen Karaca, “ AK partinin asgari ücrete yaklaşımına bakıyoruz. Bunun seçimde hatırlanması kabul edilemez. Geçtiğimiz günler MHP’li bir vekil plan ve bütçe komisyonunda asgari ücretteki verginin kaldırılması için bir konuşma yaptı.  Bizde diyoruz ki kanun teklifini getirsinler, TBMM’de 10 dakikada hazırlanır. Biz evet diyoruz. Buradan açık açık ifade ediyorum” dedi.

“FRENİ BOŞALAN BİR ARAÇ GİBİ GİDİYORUZ”

“Halktan ve vatandaştan kopmuş bir hükümetle karşı karşıyayız” diyen Karaca, “ Bakanlıklar ve saray halktan kopmuş. Aramızda çiftçilik yapan ve çiftçilikten gelen üyeler, başkanlarımız var. Bu yıl Denizlili çiftçilerin halini gördük ve görüştük. Hepsi perişan. Gübre ve mazot fiyatları bir yandan, tohum bir yandan… Çiftçiden buğdayı 2 bin 250 liradan alıyor. Yeni sezonda çiftçi ekeceği tohumu 5 liradan belirleyen bir iktidar ile karşı karşıyayız. Ancak Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, ‘2020 yılında ekonomik güçlük çeken, iflas eden çiftçi yok’ dedi. Halktan, milletten kopukluk yaşadıkları apaçık ortada… Sorunlardan bir haberler. Tek kişilik Türkiye Cumhuriyeti’nde, bu iktidarla geçecek bir gün bir yıla bedel. Yönetemiyorlar. Maalesef freni boşalan bir araç gibi gidiyoruz. Vatandaşı düşünüyorlarsa erken değil derhal seçime gitsinler. Sandık karar versin.  Halk ülkemizin ekonomi ve siyasi buhrandan bir an önce çıkması için oy tercihinde bulunsun” diye konuştu.