Millet İttifakı CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, bütün hemşehrilerini kucaklamaya devam ediyor. "Derman Belediyecilik" anlayışı ile hareket eden Başkan Adayı Divarcı vatandaşların da yoğun ilgisi ile karşılanıyor.

"EKMEĞİ BÜYÜTMEK İÇİN GELİYORUZ"

Pamukkale ilçesinde adım adım gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Ahmet Divarcı'nın hafta başındaki durağı işçi servisleri oldu. Fabrika çalışanlarına 'İyi haftalar' dileyen Başkan Adayı Divarcı, bölgede kalkınmayı sağlayarak 'Ekmeği Büyütecek' projelerini anlattı. Anne ve babalara "Talebe göre 7/24 kreşler açarak vardiyalı çalışan annelerimizin yükünü alacağız" diyen Divarcı'nın sözlerine işçiler de alkışlayarak destek verdi.

7/24 KREŞ PROJESİ NEDİR?

Fabrika çalışanlarından tam not alan '7/24 Kreş Projesi' özellikle anne ve babaların en önemli ihtiyacını karşılayacak nitelikte. Sanayi Bölgelerinde ve çeşitli fabrikalarda vardiyalı sistem nedeniyle çalışamayan, aile bütçesine katkıda bulunamayan  annelerin çocuklarını güvenle bırakabilecekleri bu kreşlerin en önemli özelliği 7 gün / 24 saat açık olması. Proje kapsamında sağlık personelinden uzman eğitmenlere, oyun ablalarından güvenliğe kadar çok sayıda personel tam donanımlı alanlarda çocuklara bakım ve okul öncesi eğitimi verecek. Kamera sistemi ile çocuklarını her an izleyebilecek olan anne ve babalar da gönülleri rahat bir şekilde çalışacak. Çocuklar iş hayatının önündeki bir engel olmaktan çıkıp, geleceğe tam donanımlı hazırlanan umut tohumları olarak bu kreşlerde mutlu anılar biriktirecek.