Elden ele dolaşan görsel tasarımda; Denizli’nin İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gibi lanse edilen Adil Demir’in Twitter resmi hesabında kullandığı profil fotoğrafı  yer alırken, ‘Milletin Belediye Başkanı Adayı’, ‘Yüzünü Güneşe Dön Türkiye’ ve ‘İyiler Mutlaka Kazanır’  sloganları kulanılmış.

Bilindiği üzere ittifak çerçevesinde CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığından vazgeçerek, İYİ Parti’nin çıkaracağı adaya destek verileceği açıklanmıştı. Bu durum CHP Denizli Örgütü’nde şok etkisi yaratmış, örgüt ciddi anlamda sarsılmıştı. Kararın geri alınması için yapılan çalışmalar ise kafi gelmedi. Hatta CHP Lideri Kılıçdaroğlu bir konuşmasında ittifak çerçevesinde en zorlandığı illerden birisinin Denizli olduğunu belirterek, vermek istemese de ittifakı korumak adına Denizli’yi gözden çıkarmak zorunda kaldığını bir nevi gün yüzüne vurmuş oldu. İYİ Parti’nin çıkaracağı muhtemele adaylar noktasında kulislerde en fazla Mimarlar Odası Denizli Şubesi eski Başkanı İbrahim Şenel, Avukat Ümit Bahtiyar, Öğretim Üyesi Turgut Tok ve Beyhan Aslan isimleri dillendiriliyor.

O DA ŞOKTA

Ancak CHP’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak ismi geçen Adil Demir’in İYİ Parti logosu altında hazırlanmış aday görseli ‘Bu da nedir’ dedirtti.  Öyle ki, görseli gördüğünde kendisi de şaşıp kaldığını ve anlam veremediğini belirten Demir, “Ben CHP üyesiyim. CHP’liyim. Eğer bir adaylığımız söz konusu olsaydı CHP Genel Merkezine çağrılır ve görev tevdi edilirdi. Böyle bir şey yokken, hiçbir bağımın olmadığı bir partiye yönelik böyle bir görsel hazırlanıp kamuoyuna sunulması çok anlamsız. Kimin yaptığını, neden yaptığını bilmiyorum. Birisi dalga geçmek için böyle bir şey yaptıysa da diyecek sözüm yok. Rahatsız edici ve yakışıksız olmuş” diyerek konuyla ilgili sorumuza cevap verdi.