Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Denizli’de kritik açıklamalarda bulundu. Pamukkale’de basın mensuplarıyla balon turuna çıkan ve hedeflerinin iktidar olduğunun altını çizen Sarıgül, “ Dağlar ne kadar yüksek olur olsun güneşin doğuşu engellenemez” dedi. Gazetecilerin ‘Anket sonuçlarına bakıyor musunuz? Kendinizi nerede görüyorsunuz?’ sorusuna net bir cevap veren Sarıgül, “ Türkiye Değişim Partisi doğuyor. Dipten gelen dalgayız. Anketlere bakıyoruz. Yüzde 25 civarında yüzen oy var. İktidar ve muhalefet bu şekilde adlandırıyor ama biz buna küsen oy diyoruz. Küsmüşler, iktidar ve muhalefete güvenmiyorlar. Biz Türkiye Değişim Partisi olarak görüşlerimizi iyi anlatırsak bize gelecekler” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda bir dizi ziyaret için Denizli’ye gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, önemli açıklamalarda bulundu. Bir dizi ziyaret için Denizli’ye gelen ve ilk olarak Pamukkale’de balon turuna çıkan Sarıgül hedeflerinin iktidar olduğunu ve tek rakibinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade ederek, anketlerle ilgili soruya, “Bin kişilik anketlerle sonuç alınmaz. Anket firmaları da ikiye bölündü. Yönlendirici anketler yapılıyor. Biz dipten gelen dalgayız” dedi.

“ANKET FİRMALARIDA İKİYE AYRILDI”

Anket firmalarının yönlendirici anketler yaptığını belirten Sarıgül, “Bin kişilik anketle sonuç alınmaz. Yüz bin kişiyle yaparsınız sonuç daha iyi olur. Ancak anket firmaları da basında olduğu gibi ikiye ayrıldı. Yönlendirmeye çalışıyorlar. Biz iktidara gelirsek ne basın ne de gazetemiz olacak. İktidarın basın ve televizyonu olmaz. Bizim iktidarımızda herkes özgür olacak” şeklinde konuştu.