AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök yaptığı açıklamada; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Partimiz, kurulduğu günden bu yana “Halka hizmet Hakk’a hizmettir.” diyerek, istikrarın, barışın, adaletin ve güvenin simgesi olmuştur. AK Parti’nin siyaset sahnesine çıkması ile birlikte dünya, dik ve kararlı duran, dengeleri değiştiren, oyunları bozan ve dünya siyasetine yön veren bir Türkiye ile tanışmıştır. AK Parti olarak eğitimden sağlığa, enerjiden ulaşıma, tarımdan sosyal yardımlara kadar hayata geçirdiğimiz sayısız hizmetlerle ülkemiz çağ atlayarak, diğer ülkelerin yakından takip ettiği bir konumuna gelmiştir” ifadelerini kullandı.

AK Parti olarak her zaman zalimlerin karşısında, mazlumların yanında olmaya devam edeceklerini söyleyen Ök; “3 Kasım 2002 yılından itibaren tek başına Milletin iradesi ile iktidar olan AK Partimiz girdiği her seçimi Türk milletinin teveccühü ile a.ık ara kazanmıştır. Ayrıca bu süre içinde karşı karşıya kaldığımız 27 Nisan 2007 Muhtırası, Gezi Olayları, 17-25 Aralık Kumpasları, 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi ve ekonomik yıpratma politikaları ile milletimizi, devletimizi, partimizi parçalama niyetinde olanların hevesleri kursaklarında kalmıştır. İlk günkü inanç, azim ve kararlılıkla çalışarak, ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştıracağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi “ne köklerimizden kopacağız, ne de gözlerimizi bir an olsun ufuktan ayıracağız” dedi.

Milletvekili Ök; “AK Parti’nin bugünlere gelmesinde çok büyük emeği olan teşkilatımızın tüm mensuplarına teşekkür ediyor, AK Kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyorum. Partimizin 18. kuruluş yılının ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.