MHP Pamukkale İlçe Başkanlığı’na atanan Mehmet Ali Yılmaz,göreve gelmesinin ardından Denizli’de yerel ve yaygın yayın yapan basın kuruluşlarının temsilcileriyle Çamlık Coffemania Restoranda biraraya geldi. Gündemi değerlendiren Yılmaz, “Genel Merkezimizin tasarrufuyla birlikte Pamukkale İlçe Başkanı olarak atanmış bulunuyorum. Ben bu görevin şahsıma, Denizli’ye, Pamukkale ilçemize ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum. Özellikle yerel medyanın siyasetteki ağırlığını ve gücünü biliyorum. Ben bundan sonraki süreçte parti misyonumuz tam manasıyla yürüyüşüne devam edecektir. Farklı siyasal enstrümanları kullanmak suretiyle farklı siyasal yaklaşımı da elimizden gelen gayretle ortaya koyarak Pamukkale ilçemizde siyasal çalışmalar ve yenilikleri hayata geçirmeye planlıyoruz. MHP Genel Merkezi’ne tam manasıyla bağlılığımı paylaşmak istiyorum. Ülkücü ve milliyetçi camiaya mensup olmaktan duyduğum onuru ve mutluluğu paylaşmak istiyorum. Pamukkale ilçesinde her bir noktada ve yerleşkede tarımın, turizmin, sanayinin, sosyo ekonomik her grubun derdine, tasasına ortak olacağımızı belirtmek isterim. Sorunları ve sorunlara çözüm önerilerini ifade etmek suretiyle kamu kurum ve kuruluşlarında, belediyelerde teşkilat çalışmalarımızı yoğunlaştırıp her derdin dermanı anlamında katkı sağlamaya çalışacağız” dedi.

“5 Bin Kişi Üye Kaydı Yapacağız”

İlk etapta ilçede partiye 5 bin kişi üye kaydı yapmak için çalışacaklarını aktaran Yılmaz, “MHP Pamukkale İlçe Başkanlığı olarak teşkilat çalışmalarımızı yoğunlaştırmak ve hızlandırmak suretiyle üye kaydını arttırmayı planlıyoruz. Her bir noktada ziyaretler planlıyoruz. MHP ülkücü ve milliyetçi camia Türkiye’de marka değerini ortaya koymuş yarım asrı geçirmiş kutlu bir dava eseridir. Bu dava ile birlikte Denizli’deki siyasete katkı sağlama niyeti içerisindeyiz” dedi.

“Tarım ve Turizm İhracata Katkı Sağlayacak”

Pamukkale’de tarımın ve turizmin önemine değinen Yılmaz, “Pamukkale ovası ve havzası farklı meyve kalemlerinin üretiminin ihracat anlamında gerçekleştirdiği bir bölge olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle dağlık alandaki köyleri dikkate aldığımızda Türkiye kekik üretiminde yüzde 90’lara varan oranlara ulaştığını gerek Tarım İl Müdürlüğümüz gerekse Denizli Ziraat Odası Başkanlığımız ifade ediyor. Burada turizm ve tarımın birbirini desteklemesi suretiyle ihracata katkı sağlayacağını, bölgedeki ekonomik seviyeyi arttırarak o müreffeh insanlara katkı sağlayacağını biliyorum” diye konuştu.